BårdBård
Industri:
Regnskapsbyrå
Brukt Bård siden:
Februar 2022

Hvordan Addvant forenkler styrearbeidet både for seg selv og kundene sine

Regnskapsbyrået Addvant AS ligger i Stavanger og har holdt orden i tallene for bedrifter i Rogalands-regionen i flere tiår. De er opptatt av å kombinere teknologi og menneskelig kompetanse for å hjelpe kundene sine på best mulig måte.

Styreportalen frigjør mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten

Utfordring

Addvant brukte mye tid på manuelle og administrative oppgaver knyttet til styrearbeid, som tok fokus bort fra kjernevirksomheten og rådgivning. Flere av deres styremedlemmer satt i flere styrer, noe som førte til en kompleksitet med ulike systemer og praksiser.

Løsning

Bård har digitalisert styrets manuelle arbeidsflyt, frigjort tid og økt effektiviteten. Den skybaserte løsningen sikrer enkel tilgang til viktig info for styremedlemmer, uavhengig av lokasjon. Samtidig har muligheten for å konsolidere flere styrer på én plattform vært svært viktig for effektiviteten i arbeidet.

Morten Mæhle·Daglig leder

“Digitalisering av styrearbeidet er en stor gevinst, spesielt ved at fysiske møter blir unødvendige og all info er alltid oppdatert og tilgjengelig”

Addvant løste styrets utfordringer med Bård

1

Mer tid til kundene Ved å automatisere flere av de manuelle og tidkrevende prosessene har Bård frigjort verdifull tid for Addvant. Dette har gjort det mulig for dem å omdirigere fokus fra administrative oppgaver til mer kundeorientert rådgivning. Resultatet er en forbedret kundeservice og en styrking av deres rolle som en proaktiv partner for sine kunder.

2

Fleksibilitet i styrearbeidet Bård har gitt styremedlemmer i Addvant den fleksibiliteten de trenger for å jobbe fra hvor som helst. Dette har forbedret samarbeidet innad i styret og gjort det enklere å ta raske, informerte beslutninger.

3

Styrket posisjon som moderne regnskapsfører Samarbeidet med Bård har posisjonert Addvant som en fremtidsrettet og teknologisk avansert regnskapsfører. Dette har ikke bare gitt dem et forsprang i bransjen, men også fanget interessen til kunder som ser etter en regnskapsfører med digitale muskler.

Nøkkelfunksjoner for Addvant

Digital signering

Signer dokumentene digitalt med en løsning som er skreddersydd for styrearbeid.

Oppgaver

Fordel, organiser og følg opp alle oppgavene i styrearbeidet.

Smarte møter

Effektiv planlegging og gjennomføring av tradisjonelle og heldigitale møter.