English version

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Bård (brd.no) samler inn og behandler personopplysninger. Restack Software AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på ved innsamling av opplysninger fra brd.no, samt informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Restack Software er et norsk selskap som leverer programvare og tjenester til private og offentlige bedrifter (kunder) i Norge. Restack Softwares hovedkontor ligger i Haugesund, og er underlagt norsk og europeisk personvernlovgivning, inkludert Personvernforordningen (GDPR).

Du gir ditt samtykke til vår personvernerklæring ved å bruke nettsiden eller løsningen.

Hvilke personopplysninger lagrer vi

Brd.no samler inn/lagrer opplysninger som er nødvendig for å for å gi deg som bruker en best mulig løsning for styrearbeid, og for å forbedre, beskytte og markedsføre tjenestene våre.

Norske selskap har en dokumentasjonsplikt som gjelder i mange år etter at informasjonen er registrert. En del opplysninger er derfor nødvendig å oppbevare for å oppfylle disse forpliktelsene.

Følgende personopplysninger vil kunne registreres på brd.no:

  • Navn, e-postadresser, telefonnr og styreverv for styremedlemmer
  • Navn og e-postadresser for møtedeltagere
  • Navn og e-postadresser for personer som får tilgang til filer gjennom deling
  • Navn og e-postadresser knyttet til fakturering av abonnement
  • Navn og e-postadresser knyttet til supporthenvendelser
  • Navn og e-postadresser for kontakter som registreres som aksjeeiere
  • Navn, e-postadresser, telefonnr og adresser for medlemmer i medlemsregister
  • Navn, e-postadresser og fødselsdato for personer som signerer dokumenter elektronisk
  • Data knyttet til bruk av løsningen for overvåke oppetid og avdekke feilsituasjoner

For å muliggjøre søk i dokumenter vil brd.no kunne tolke opplastede PDF-filer (OCR). Dette innholdet lagres ikke strukturert, men vil i noen tilfeller kunne inneholde personopplysninger.

Hvordan bruker vi opplysningene

Informasjonen som registreres brukes til å drifte og forvalte løsningen brd.no for kundene våre, samt til å forbedre og videreutvikle løsningen.

Avhengig av dine valgte preferanser vil informasjonen benyttes til å sende deg nyhetsbrev, varsler fra løsningen og informasjon relatert til support eller andre forespørsler.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (eller cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin/mobiltelefon når du besøker en nettside. Følgende informasjonskapsler brukes på brd.no:

Google AnalyticsVi bruker dette for å kunne samle inn statistikk om besøk på brd.no.
MetaBrukes for å kunne samle inn data for annonsering på Meta-nettverket
LinkedInBrukes for å kunne samle inn data for annonsering på LinkedIn-nettverket
Microsoft AzureNettstedet driftes i Microsoft sin skyplattform Azure, som bruker cookies for å sikre at nettstedet lastes mest mulig effektivt for alle brukere.
IntercomVi bruker Intercom til chat, support og hjelpeartikler for brd.no.
Tiny CloudTiny MCE er en komponent som brukes til å redigere tekst på en effektiv måte på brd.no.
FontawesomeFontawesome brukes til å vise ikoner på brd.no.
HotjarBrukes for å analysere bruksmønstre på brd.no.

Deling

Personopplysninger deles kun med andre i den grad det er nødvendig for å levere brd.no, f.eks. utsendelse av e-post, eller drift og backup av løsningen. Egne databehandleravtaler regulerer hvilke personopplysninger som blir delt med andre leverandører.

I visse tilfeller kan Restack Software være forpliktet til å utlevere personopplynsinger som følge av rettsavgjørelse, lov eller forskrift.

Kunder av brd.no kan opprette nye brukere som dermed får tilgang til informasjonen som er registrert om selskapet. Det er kunden som er ansvarlig for at personer/brukere som gis tilgang har rett til å se disse opplysningene.

Nyhetsbrev

Vi tar vare på epostadressen din hvis du melder deg opp til nyhetsbrevet vårt. Mailchimp er vår leverandør av nyhetsbrev-software og er databehandler for nyhetsbrevet. Egen databehandleravtale gjelder. E-postadressen lagres, deles ikke med andre og vil slettes når du avslutter ditt abonnement.

Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til dine personlige data ved å be om en oversikt over personopplysningene vi behandler om deg, og du kan ha rett til dataportabilitet. Du har også rett til å be om at Restack Software korrigerer unøyaktigheter i dine personlige data.

Videre har du rett til å be om sletting av personopplysninger, og til å begrense eller motsette deg behandling av dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen eller andre tjenestespesifikke vilkår. Merk at du i noen tilfeller ikke har krav på å få rettigheter vist til over oppfyllt, Restack Software vil i slike tilfeller redegjøre for lovgrunnlaget/årsaken til dette. Vennligst bruk [email protected] for å sende alle forespørsler som nevnt i denne delen. Endelig har du også rett til å sende inn en klage til det norske Datatilsynet, når det gjelder behandling av dine personopplysninger.

Kontaktopplysninger

Henvendelser når det gjelder personvern på brd.no kan rettes til [email protected].