BårdBård
Industri:
Events
Brukt Bård siden:
November 2021

Hvordan Kulturoperatørene har blitt helt papirløse med Bård

Kulturoperatørene AS er et fullskala eventbyrå som leverer produksjon av arrangementer og events innenfor et stort spekter, som konferanser, jubileer, markeringer, prisutdelinger, kongresser, åpninger, utstillinger og festmiddager.

Ønsket seg et alt-i-ett-verktøy for styrearbeid og digital signering

Utfordring

Selv om Kulturoperatørene var godt organiserte og effektive på de fleste områder, hadde de noen forbedringspunkter når det kom til styrearbeid. Viktige dokumenter kunne være lagret flere steder - i innbokser og ulike delte mapper, noe som gjorde det vanskeligere å ha oversikt. Signeringsprosessen var også utdatert, med fysiske dokumenter som måtte sendes via brevpost. Dette var ikke bare tidkrevende, men også i kontrast til deres ønske om å være mer miljøbevisste.

Løsning

Kulturoperatørene tok i bruk Bård for å effektivisere styrearbeidet. Med Bård ble styret papirløse, fikk en sentralisert løsning for dokumentlagring, og kunne signere dokumenter digitalt, noe som forenklet arbeidsflyten betraktelig.

Øyvind Storheim·Daglig leder

“Bård sikrer at alle styreprosesser og aktiviteter blir utført riktig og dokumentert”

Kulturoperatørene har oppnådd 100% papirløs drift med Bård

1

Miljøbevisst drift Ved å bli papirløse også i styrearbeidet har Kulturoperatørene styrket sin miljøprofil. Dette har ikke bare redusert deres karbonavtrykk, men også forbedret deres omdømme som en bærekraftig virksomhet.

2

Mindre tid på formaliteter Med Bård har Kulturoperatørene redusert behovet for å bruke eksterne rådgivere for hver minste detalj i styrearbeidet. Dette har frigjort tid og ressurser, slik at de kan fokusere mer på deres kjernevirksomhet.

3

Forenklet signering av alle typer dokumenter Før Bård kom inn i bildet, var signering av dokumenter en tidkrevende prosess som ofte involverte fysisk postgang. Nå kan alle signere digitalt, uansett hvor de befinner seg. Dette har ikke bare spart tid, men også forenklet tilgangen til viktige dokumenter.

Tre viktige funksjoner for Kulturoperatørene

Veiledere

Bli guidet gjennom de vanligste styreoppgavene, og få sakene klargjort til møtebehandling.

Digital signering

Signer dokumentene digitalt med en løsning som er skreddersydd for styrearbeid.

Smarte møter

Effektiv planlegging og gjennomføring av tradisjonelle og heldigitale møter.