Effektivt styrearbeid med Bård - på engelsk!

Romerike International School har en kapasitet på 220 elever og er tilknyttet over 30 land. De var en av de første privatskolene i landet til å ta bruk styreportalen Bård. 

– Jeg er så fornøyd at jeg har introdusert Bård til styret både i mitt lokale politiske parti, bedriften til min mann og andre lokale bedrifter. Det forteller School Business Manager og styremedlem ved RIS, Carmen Bernal.

Riktig versjon av Word-filen?

Styret i RIS hadde i lengre tid vært på utkikk etter bedre løsninger for å effektivisere styrearbeidet.

– Frem til da hadde vi benyttet verktøy som Word- og Google-dokumenter, Excel-ark og lange mailtråder. Spørsmål som «Er dette den nyeste oppdateringen av dokumentet?» eller «Var det denne mailen du mente?» ble imidlertid stilt for ofte.

Carmen har gjennom sin yrkeskarriere brukt og manøvrert seg rundt på mange ulike digitale plattformer og karakterisere seg selv som IT-sterk. I sitt første møte med Bård var det styreverktøyets grensesnitt som imponerte henne mest.

– Enkelheten og at alt var så overraskende intuitivt. Det viste seg også igjen da de andre styremedlemmene skulle ta i bruk Bård, noe som har gått så og si smertefritt.
 

Carmen Bernal, Romerike International School

Bård på engelsk

RIS er en barne- og ungdomsskole som ligger en god halvtime i bil nordøst for Oslo sentrum. Den internasjonale privatskolen har en kapasitet på 220 elever, som i dag er tilknyttet over 30 andre land i verden.

Hovedspråket på skolen er engelsk. Det samme er rektor og skolens leder, Will Warren. Carmen og styret hadde derfor et ønske om at kommunikasjonen i norske Bård foregikk på engelsk.

– Hele plattformen er oversatt til engelsk, noe som naturlig nok var meget viktig for oss og våre fremmedspråklige styremedlemmer å få på plass for å i hele tatt kunne bruke Bård.

Carmens gode Bård-opplevelse har gjort at hun har pratet varmt om det digitale styreverktøyet også i andre kretser og til andre typer virksomheter.

– Alt samlet på ett og samme sted

RIS-styret har naturlig nok også hatt noen spørsmål underveis i sin Bård-bruk.

– Heldigvis for oss er kundeservicen til folka bak verktøyet kjempebra, med både rask og veldig god oppfølging.

– Hva vil du si er Bårds største styrke?

Carmen trenger ingen betenkningstid.

– At alt er samlet på én og samme plass! Vi hadde selvsagt kontroll på styrearbeid også før vi startet å bruke Bård, men vi må samtidig innrømme at vi av og til møtte på noen utfordringer i dialogen og kommunikasjonen oss i mellom.

– Dokumenter, arkiver, protokoller, maildialog, møteinnkallelser – alt man benytter i sitt styrearbeid er lagret og samlet på samme plass. Løsningens varslinger er også til stor hjelp og gjør at man har veldig god oversikt på alt som skal gjøres.

Carmen trekker også frem signeringsløsningen, som enkelt og greit gjør at protokoller, referater og andre dokumenter signeres ved hjelp av BankID.

Ser tallene som betyr noe – i sanntid

– Det er også et stort pluss at Bård prater med skolens regnskapsprogram Tripletex, påpeker Carmen.

At Bård har en sømløs integrasjon med regnskapssystemet, gjør at styret får innsikt i tallene som betyr noe, i sanntid. 

 

Nysgjerrig?
Prøv selv - du er i gang på bare noen få minutter.
Ingen forpliktelser
Ingen opplæring eller kurs
Prøv i 30 dager

Ofte stilte spørsmål

Hva er Bård?

Bård er en ny, norskutviklet styreportal som passer for bedrifter, lag og foreninger i alle størrelser. Den er enkel å ta i bruk for alle og inneholder de verktøyene du trenger for å digitalisere styrearbeidet.

Kan jeg prøve ut Bård uten å legge inn betalingsinformasjon?

Ja, prøveperioden er uforpliktende. Du inviterer selv eventuelt andre styremedlemmer, og hvis du ønsker å fortsette å bruke Bård etterpå oppgraderer du enkelt abonnementet.

Tilbyr dere opplæring eller kurs i Bård?

Nei. 😊 Bård er lidenskapelig designet med fokus på brukervennlighet, og alle våre kunder kommer raskt i gang selv med løsningen. Skulle det være noen spørsmål kommer du fort i kontakt med oss på chaten.

Er prisen per bruker eller per styre?

Med Bård betaler man en fast pris for hele styret, uavhengig av hvor mange styremedlemmer man har. Enkelt og greit.

Kan vi betale med faktura?

Ja, du får faktura på EHF eller e-post.

Er det en begrensning på hvor mange dokumenter vi kan lagre?

For vanlige styredokumenter som PDF-er, regneark og lignende vil det i praksis være mer enn nok lagringsplass inkludert i abonnementet for mange år med styrearbeid. Har du behov for å lagre større filer kan du kjøpe ekstra lagringsplass.

Hvilken signeringsløsning bruker Bård?

Med Bård kan du velge å signere med BankID eller med standard digital signatur.

Kan vi bruke Bård til å signere andre dokumenter?

Ja, Bård er en fullverdig signeringsløsning som gjør at du kan laste opp hvilket som helst dokument for å få det digitalt signert.

Hvor mange dokumenter eller møter kan jeg signere med Bård?

Du kan signere så mange dokumenter eller referater du ønsker. I standard-abonnementet har vi inkludert 10 signaturer. Dette betyr f.eks. at 2 styremedlemmer kan signere totalt 5 referater.

Ekstra signaturer utover det som er inkludert i pakkene koster 19,- stk. Ved behov for et større volum signeringer tilbyr vi signaturpakker:

50 signaturer pr. år - 59,- /mnd.
100 signaturer pr. år - 79,- /mnd.

Kan vi bruke Bård for gjennomføring av andre møter enn styremøter?

Ja - med Bård kan du enkelt sette opp både agenda, innkalling og referat for mindre formelle møter som f.eks avdelings- eller ledermøter. Bård sørger også for rask og effektiv gjennomføring av både tradisjonell og heldigital generalforsamling eller årsmøte med digital avstemning.

Vi har styremedlemmer fra et annet land. Kan vi fortsatt bruke Bård?

Ja, mange av våre brukere er utenlandske. Bård er oversatt til engelsk, og man kan også signere selv om man ikke har norsk BankID.

Hva skjer med dataene jeg gir til AI-assistenten?

Først og fremst er all data som behandles i Bård kryptert og privat. Se mer om sikkerhet og datalagring i Bård.

Vi bruker ikke dine data til å trene AI-assistenten, og tillater heller ikke noen tredjeparter å bruke dine data for å verken trene sine modeller eller bruke den til noe annet formål. Informasjonen som samles inn i forbindelse med bruk av AI-assistenten vil kun deles med våre partnere med det formål om å levere funksjonaliteten i AI-assistenten.

Hva koster AI-assistenten?

AI-assistenten er inkludert i abonnementene Bård Pro, Bård Active og Bård Premium. Alle brukere i organisasjonen vil få tilgang.

Er det noen begrensninger på hvor mye vi kan bruke AI-assistenten?

Nei, når du kjøper et av abonnementene som inneholder AI-assistenten kan du og resten av organisasjonen bruke den så mye dere ønsker. 😎

Fikk du ikke svar på det du lurte på? Chat med oss eller send en e-post på [email protected].