BårdBård

Regner med Bård

Etter at regnskapsbyrået Addvant AS begynte å bruke Bård, har de anbefalt kundene sine å gjøre det samme.

Regnskapsbyrået Addvant AS ligger i Stavanger og har holdt orden i tallene for bedrifter i Rogalands-regionen i flere tiår. De er opptatt av å kombinere teknologi og menneskelig kompetanse for å hjelpe kundene sine på best mulig måte.

- En moderne regnskapsfører sitter ikke bak en skjerm og taster tall, men er en aktiv partner som hjelper kundene med å oppnå deres økonomiske og forretningsmessige mål, forteller Morten Mæhle, daglig leder i Addvant. En viktig del av dette arbeidet er å bruke automatikk og systemløsninger der vi kan, slik at vi frigjør tid og ressurser til å være gode rådgivere.

Perfekt for mellomstore bedrifter

Addvant har i årenes løp sett både gode og dårlige tider sammen med kundene sine, og de har lært ett og annet om hvordan man skal drive sunt og fornuftig. Særlig to stikkord er viktige: effektivitet og kostnadskontroll. Bård leverer på begge.

- Vi jobber så å si utelukkende med mellomstore bedrifter i Rogaland og er en mellomstor bedrift selv. Vi har derfor god innsikt i utfordringene kundene våre står overfor. En av de største er hvordan man bruker ressurser – både tid og penger – på ting som ikke har med kjernevirksomheten å gjøre, som for eksempel styrearbeid, fortsetter Mæhle.

- Det er den viktigste grunnen til at vi både bruker Bård selv og anbefaler verktøyet til kundene våre.

Smartere styrearbeid

Bård er skybasert og integrert med alle de vanligste systemene for regnskap og økonomi, som Fiken, Tripletex, PowerOffice og Visma eAccounting. Dette sikrer at alle dokumenter til enhver tid er oppdatert og tilgjengelige for styremedlemmene.

«Digitalisering av styrearbeid er fornuftig på alle områder. At styre og aksjonærer slipper å møtes fysisk, er i seg selv en stor gevinst, og den blir bare større av at alle dokumenter og all dialog alltid er oppdatert og tilgjengelig i alle typer formater.»

- I tillegg har Bård smarte maler for alt fra møteinnkallinger til kapitalforhøyelser, sikker datalagring og signering av referater og vedtak med BankID. Alt dette er med på å gjøre styrearbeid og oppfølging enklere og mer effektivt.

Flere styrer på samme plattform

Mange av Addvants kunder har styremedlemmer som sitter i flere styrer samtidig, noe som ofte betyr at de må forholde seg til ulike systemer og praksiser. Med Bård kan de samle alle styrene på ett sted.

Morten Mæhle, daglig leder Addvant AS

- Det er kanskje en fordel ikke så mange tenker på, men mange av dem som sitter i styrer i norske bedrifter, er jo folk med mange jern i ilden. I tillegg til at de sitter i styret for ulike bedrifter de har investert i, er de gjerne også styremedlem i alt fra idrettslag og skolekorps til borettslag og barnehager.

- Da er Bård helt perfekt, fordi du slipper å ha løse tråder overalt. I stedet har du alt samlet på én plattform som er enkel å bruke, som alltid er oppdatert, og som gjør at du kan delta på styremøter fra hvor som helst.

Bistår NASA, Twitter og BBC med Bård i styret

Det norske IT-eventyret Highsoft fra Vik i Sogn, har hele 80 av verdens 100 største selskaper på kundelisten.

Spisser konsulentselskapet med Bård

Lene Andrea Knutsen og PiL har ingen tid å miste som timeselgende konsulentselskap. Og et av de tidsbesparende verktøyene PiL tar i bruk, er Bård.

Full kontroll i styret fra dag én

Med betalt feriedag annenhver uke for alle ansatte er ikke Cillco helt som andre ambisiøse gründerbedrifter.