Logg inn

Regner med Bård

Etter at regnskapsbyrået Addvant AS begynte å bruke Bård, har de anbefalt kundene sine å gjøre det samme.

Regnskapsbyrået Addvant AS ligger i Stavanger og har holdt orden i tallene for bedrifter i Rogalands-regionen i flere tiår. De er opptatt av å kombinere teknologi og menneskelig kompetanse for å hjelpe kundene sine på best mulig måte.

- En moderne regnskapsfører sitter ikke bak en skjerm og taster tall, men er en aktiv partner som hjelper kundene med å oppnå deres økonomiske og forretningsmessige mål, forteller Morten Mæhle, daglig leder i Addvant. En viktig del av dette arbeidet er å bruke automatikk og systemløsninger der vi kan, slik at vi frigjør tid og ressurser til å være gode rådgivere.

Perfekt for mellomstore bedrifter

Addvant har i årenes løp sett både gode og dårlige tider sammen med kundene sine, og de har lært ett og annet om hvordan man skal drive sunt og fornuftig. Særlig to stikkord er viktige: effektivitet og kostnadskontroll. Bård leverer på begge.

- Vi jobber så å si utelukkende med mellomstore bedrifter i Rogaland og er en mellomstor bedrift selv. Vi har derfor god innsikt i utfordringene kundene våre står overfor. En av de største er hvordan man bruker ressurser – både tid og penger – på ting som ikke har med kjernevirksomheten å gjøre, som for eksempel styrearbeid, fortsetter Mæhle.

- Det er den viktigste grunnen til at vi både bruker Bård selv og anbefaler verktøyet til kundene våre.

Smartere styrearbeid

Bård er skybasert og integrert med alle de vanligste systemene for regnskap og økonomi, som Fiken, Tripletex, PowerOffice og Visma eAccounting. Dette sikrer at alle dokumenter til enhver tid er oppdatert og tilgjengelige for styremedlemmene.

«Digitalisering av styrearbeid er fornuftig på alle områder. At styre og aksjonærer slipper å møtes fysisk, er i seg selv en stor gevinst, og den blir bare større av at alle dokumenter og all dialog alltid er oppdatert og tilgjengelig i alle typer formater.»

- I tillegg har Bård smarte maler for alt fra møteinnkallinger til kapitalforhøyelser, sikker datalagring og signering av referater og vedtak med BankID. Alt dette er med på å gjøre styrearbeid og oppfølging enklere og mer effektivt.

Flere styrer på samme plattform

Mange av Addvants kunder har styremedlemmer som sitter i flere styrer samtidig, noe som ofte betyr at de må forholde seg til ulike systemer og praksiser. Med Bård kan de samle alle styrene på ett sted.

Morten Mæhle, daglig leder Addvant AS

- Det er kanskje en fordel ikke så mange tenker på, men mange av dem som sitter i styrer i norske bedrifter, er jo folk med mange jern i ilden. I tillegg til at de sitter i styret for ulike bedrifter de har investert i, er de gjerne også styremedlem i alt fra idrettslag og skolekorps til borettslag og barnehager.

- Da er Bård helt perfekt, fordi du slipper å ha løse tråder overalt. I stedet har du alt samlet på én plattform som er enkel å bruke, som alltid er oppdatert, og som gjør at du kan delta på styremøter fra hvor som helst.

Nysgjerrig?
Du setter opp Bård for styret ditt på bare noen minutter.
Ingen forpliktelser
Ingen opplæring eller kurs
Prøv i 30 dager

Ofte stilte spørsmål

Ja, prøveperioden er uforpliktende. Du inviterer selv eventuelt andre styremedlemmer, og hvis du ønsker å fortsette å bruke Bård etterpå oppgraderer du enkelt abonnementet.

Ja, du får faktura på EHF eller e-post.

Ja - med Bård kan du enkelt sette opp både agenda, innkalling og referat for mindre formelle møter som f.eks avdelings- eller ledermøter. Bård sørger også for rask og effektiv gjennomføring av både tradisjonell og heldigital generalforsamling eller årsmøte med digital avstemning.

Nei. 😊 Bård er lidenskapelig designet med fokus på brukervennlighet, og alle våre kunder kommer raskt i gang selv med løsningen. Skulle det være noen spørsmål kommer du fort i kontakt med oss på chaten.

Med Bård får du 1GB inkludert lagringsplass, og det holder i de fleste tilfeller til mange år med styredokumenter. Har du behov for mer plass koster det kr 39/mnd per ekstra GB.

Med Bård kan du opprette så mange datarom du vil, og du kan i tillegg velge å gi tilgang til andre brukere eller organisasjoner på hvert enkelt datarom.

Ja. Selv om du ikke kjøper datarom-modulen kan du uansett lagre dokumenter knyttet til saker, møter og oppgaver.

Med Bård kan du velge å signere med BankID eller med standard digital signatur.

Bård fungerer like bra for de som har styremøter hver måned, som for de som kun har de obligatoriske møtene. Den store fordelen med å bruke et digitalt verktøy for styrearbeidet er at man får samlet all styrets kommunikasjon og dokumentasjon på en trygg og fremtidsrettet plattform, samt at man sparer verdifull tid man kan bruke på å bygge organisasjonen.

Ja, Bård er en fullverdig signeringsløsning som gjør at du kan laste opp hvilket som helst dokument for å få det digitalt signert.

Ja, mange av våre brukere er utenlandske. Bård er oversatt til engelsk, og man kan også signere selv om man ikke har norsk BankID.

En signatur gjelder for en person som signerer ett møte/dokument. Det vil si at om dere er 2 personer i styret kan dere signere 5 dokumenter i året med pakken som er inkludert i abonnementet. Ekstra signaturer utover dette koster kr 19/stk., eventuelt kan du kjøpe 50 eller 100 ekstra signaturer per år for hhv. 59/mnd og 79/mnd.

Fikk du ikke svar på det du lurte på? Chat med oss eller send en e-post på [email protected].