Addvant kontor

Regner med Bård

Etter at regnskapsbyrået Addvant AS begynte å bruke Bård, har de anbefalt kundene sine å gjøre det samme.

Regnskapsbyrået Addvant AS ligger i Stavanger og har holdt orden i tallene for bedrifter i Rogalands-regionen i flere tiår. De er opptatt av å kombinere teknologi og menneskelig kompetanse for å hjelpe kundene sine på best mulig måte.

- En moderne regnskapsfører sitter ikke bak en skjerm og taster tall, men er en aktiv partner som hjelper kundene med å oppnå deres økonomiske og forretningsmessige mål, forteller Morten Mæhle, daglig leder i Addvant. En viktig del av dette arbeidet er å bruke automatikk og systemløsninger der vi kan, slik at vi frigjør tid og ressurser til å være gode rådgivere.

Perfekt for mellomstore bedrifter

Addvant har i årenes løp sett både gode og dårlige tider sammen med kundene sine, og de har lært ett og annet om hvordan man skal drive sunt og fornuftig. Særlig to stikkord er viktige: effektivitet og kostnadskontroll. Bård leverer på begge.

- Vi jobber så å si utelukkende med mellomstore bedrifter i Rogaland og er en mellomstor bedrift selv. Vi har derfor god innsikt i utfordringene kundene våre står overfor. En av de største er hvordan man bruker ressurser – både tid og penger – på ting som ikke har med kjernevirksomheten å gjøre, som for eksempel styrearbeid, fortsetter Mæhle.

- Det er den viktigste grunnen til at vi både bruker Bård selv og anbefaler verktøyet til kundene våre.

Smartere styrearbeid

Bård er skybasert og integrert med alle de vanligste systemene for regnskap og økonomi, som Fiken, Tripletex, PowerOffice og Visma eAccounting. Dette sikrer at alle dokumenter til enhver tid er oppdatert og tilgjengelige for styremedlemmene.

«Digitalisering av styrearbeid er fornuftig på alle områder. At styre og aksjonærer slipper å møtes fysisk, er i seg selv en stor gevinst, og den blir bare større av at alle dokumenter og all dialog alltid er oppdatert og tilgjengelig i alle typer formater.»

- I tillegg har Bård smarte maler for alt fra møteinnkallinger til kapitalforhøyelser, sikker datalagring og signering av referater og vedtak med BankID. Alt dette er med på å gjøre styrearbeid og oppfølging enklere og mer effektivt.

Flere styrer på samme plattform

Mange av Addvants kunder har styremedlemmer som sitter i flere styrer samtidig, noe som ofte betyr at de må forholde seg til ulike systemer og praksiser. Med Bård kan de samle alle styrene på ett sted.

Morten Mæhle, daglig leder Addvant AS

- Det er kanskje en fordel ikke så mange tenker på, men mange av dem som sitter i styrer i norske bedrifter, er jo folk med mange jern i ilden. I tillegg til at de sitter i styret for ulike bedrifter de har investert i, er de gjerne også styremedlem i alt fra idrettslag og skolekorps til borettslag og barnehager.

- Da er Bård helt perfekt, fordi du slipper å ha løse tråder overalt. I stedet har du alt samlet på én plattform som er enkel å bruke, som alltid er oppdatert, og som gjør at du kan delta på styremøter fra hvor som helst.

Nysgjerrig?
Prøv selv - du er i gang på bare noen få minutter.
Ingen forpliktelser
Ingen opplæring eller kurs
Prøv i 30 dager

Ofte stilte spørsmål

Hva er Bård?

Bård er en ny, norskutviklet styreportal som passer for bedrifter, lag og foreninger i alle størrelser. Den er enkel å ta i bruk for alle og inneholder de verktøyene du trenger for å digitalisere styrearbeidet.

Kan jeg prøve ut Bård uten å legge inn betalingsinformasjon?

Ja, prøveperioden er uforpliktende. Du inviterer selv eventuelt andre styremedlemmer, og hvis du ønsker å fortsette å bruke Bård etterpå oppgraderer du enkelt abonnementet.

Vi har sjelden styremøter - hvorfor skal vi bruke en styreportal?

Bård fungerer like bra for de som har styremøter hver måned, som for de som kun har de obligatoriske møtene. Den store fordelen med å bruke et digitalt verktøy for styrearbeidet er at man får samlet all styrets kommunikasjon og dokumentasjon på en trygg og fremtidsrettet plattform, samt at man sparer verdifull tid man kan bruke på å bygge organisasjonen.

Tilbyr dere opplæring eller kurs i Bård?

Nei. 😊 Bård er lidenskapelig designet med fokus på brukervennlighet, og alle våre kunder kommer raskt i gang selv med løsningen. Skulle det være noen spørsmål kommer du fort i kontakt med oss på chaten.

Er det en begrensning på hvor mange dokumenter vi kan lagre?

For vanlige styredokumenter som PDF-er, regneark og lignende vil det i praksis være mer enn nok lagringsplass inkludert i abonnementet for mange år med styrearbeid. Har du behov for å lagre større filer kan du kjøpe ekstra lagringsplass.

Kan vi betale med faktura?

Ja, du får faktura på EHF eller e-post.

Hvilken signeringsløsning bruker Bård?

Med Bård kan du velge å signere med BankID eller med standard digital signatur.

Kan vi bruke Bård til å signere andre dokumenter?

Ja, Bård er en fullverdig signeringsløsning som gjør at du kan laste opp hvilket som helst dokument for å få det digitalt signert.

Kan vi bruke Bård for gjennomføring av andre møter enn styremøter?

Ja - med Bård kan du enkelt sette opp både agenda, innkalling og referat for mindre formelle møter som f.eks avdelings- eller ledermøter. Bård sørger også for rask og effektiv gjennomføring av både tradisjonell og heldigital generalforsamling eller årsmøte med digital avstemning.

Hvor mange dokumenter eller møter kan jeg signere med Bård?

Du kan signere så mange dokumenter eller referater du ønsker. Vi har inkludert 10 signaturer i Standard-abonnementet, og har du behov for mer kan du oppgradere til en signaturpakke som gir deg rabatt på signaturene.

Vi har styremedlemmer fra et annet land. Kan vi fortsatt bruke Bård?

Ja, mange av våre brukere er utenlandske. Bård er oversatt til engelsk, og man kan også signere selv om man ikke har norsk BankID.

Hva skjer med data jeg gir til Bård AI?

Tekst som brukes som input for Bård AI, sendes til OpenAis servere for analyse. Dataen brukes ikke til å trene opp modellene videre.

Hva koster Bård Ai?

For bedrifter er Bård Ai tilgjengelig i pakken Bård Pro, som koster 799,- /mnd. For lag og foreninger er Bård Ai tilgjengelig i pakken Bård Active, som koster 699,- /mnd.

Er prisen per bruker eller per styre?

Med Bård betaler man en fast pris for hele styret, uavhengig av hvor mange styremedlemmer man har. Enkelt og greit.

Hvordan aktiverer jeg Bård AI?

Bård AI er foreløpig i Beta. Ta kontakt med oss på chaten for å aktivere for ditt styre.

Finnes det en gratis prøveperiode for Bård AI?

Så lenge Bård AI er i Beta er den tilgjengelig for test for alle.

Fikk du ikke svar på det du lurte på? Chat med oss eller send en e-post på [email protected].