Addvant kontor

Regner med Bård

Etter at regnskapsbyrået Addvant AS begynte å bruke Bård, har de anbefalt kundene sine å gjøre det samme.

Regnskapsbyrået Addvant AS ligger i Stavanger og har holdt orden i tallene for bedrifter i Rogalands-regionen i flere tiår. De er opptatt av å kombinere teknologi og menneskelig kompetanse for å hjelpe kundene sine på best mulig måte.

- En moderne regnskapsfører sitter ikke bak en skjerm og taster tall, men er en aktiv partner som hjelper kundene med å oppnå deres økonomiske og forretningsmessige mål, forteller Morten Mæhle, daglig leder i Addvant. En viktig del av dette arbeidet er å bruke automatikk og systemløsninger der vi kan, slik at vi frigjør tid og ressurser til å være gode rådgivere.

Perfekt for mellomstore bedrifter

Addvant har i årenes løp sett både gode og dårlige tider sammen med kundene sine, og de har lært ett og annet om hvordan man skal drive sunt og fornuftig. Særlig to stikkord er viktige: effektivitet og kostnadskontroll. Bård leverer på begge.

- Vi jobber så å si utelukkende med mellomstore bedrifter i Rogaland og er en mellomstor bedrift selv. Vi har derfor god innsikt i utfordringene kundene våre står overfor. En av de største er hvordan man bruker ressurser – både tid og penger – på ting som ikke har med kjernevirksomheten å gjøre, som for eksempel styrearbeid, fortsetter Mæhle.

- Det er den viktigste grunnen til at vi både bruker Bård selv og anbefaler verktøyet til kundene våre.

Smartere styrearbeid

Bård er skybasert og integrert med alle de vanligste systemene for regnskap og økonomi, som Fiken, Tripletex, PowerOffice og Visma eAccounting. Dette sikrer at alle dokumenter til enhver tid er oppdatert og tilgjengelige for styremedlemmene.

«Digitalisering av styrearbeid er fornuftig på alle områder. At styre og aksjonærer slipper å møtes fysisk, er i seg selv en stor gevinst, og den blir bare større av at alle dokumenter og all dialog alltid er oppdatert og tilgjengelig i alle typer formater.»

- I tillegg har Bård smarte maler for alt fra møteinnkallinger til kapitalforhøyelser, sikker datalagring og signering av referater og vedtak med BankID. Alt dette er med på å gjøre styrearbeid og oppfølging enklere og mer effektivt.

Flere styrer på samme plattform

Mange av Addvants kunder har styremedlemmer som sitter i flere styrer samtidig, noe som ofte betyr at de må forholde seg til ulike systemer og praksiser. Med Bård kan de samle alle styrene på ett sted.

Morten Mæhle, daglig leder Addvant AS

- Det er kanskje en fordel ikke så mange tenker på, men mange av dem som sitter i styrer i norske bedrifter, er jo folk med mange jern i ilden. I tillegg til at de sitter i styret for ulike bedrifter de har investert i, er de gjerne også styremedlem i alt fra idrettslag og skolekorps til borettslag og barnehager.

- Da er Bård helt perfekt, fordi du slipper å ha løse tråder overalt. I stedet har du alt samlet på én plattform som er enkel å bruke, som alltid er oppdatert, og som gjør at du kan delta på styremøter fra hvor som helst.

Nysgjerrig?
Prøv selv - du er i gang på bare noen få minutter.
Ingen forpliktelser
Ingen opplæring eller kurs
Prøv i 30 dager

Ofte stilte spørsmål

Hva er Bård?

Bård er en ny, norskutviklet styreportal som passer for bedrifter, lag og foreninger i alle størrelser. Den er enkel å ta i bruk for alle og inneholder de verktøyene du trenger for å digitalisere styrearbeidet.

Kan jeg prøve ut Bård uten å legge inn betalingsinformasjon?

Ja, prøveperioden er uforpliktende. Du inviterer selv eventuelt andre styremedlemmer, og hvis du ønsker å fortsette å bruke Bård etterpå oppgraderer du enkelt abonnementet.

Tilbyr dere opplæring eller kurs i Bård?

Nei. 😊 Bård er lidenskapelig designet med fokus på brukervennlighet, og alle våre kunder kommer raskt i gang selv med løsningen. Skulle det være noen spørsmål kommer du fort i kontakt med oss på chaten.

Er prisen per bruker eller per styre?

Med Bård betaler man en fast pris for hele styret, uavhengig av hvor mange styremedlemmer man har. Enkelt og greit.

Kan vi betale med faktura?

Ja, du får faktura på EHF eller e-post.

Er det en begrensning på hvor mange dokumenter vi kan lagre?

For vanlige styredokumenter som PDF-er, regneark og lignende vil det i praksis være mer enn nok lagringsplass inkludert i abonnementet for mange år med styrearbeid. Har du behov for å lagre større filer kan du kjøpe ekstra lagringsplass.

Hvilken signeringsløsning bruker Bård?

Med Bård kan du velge å signere med BankID eller med standard digital signatur.

Kan vi bruke Bård til å signere andre dokumenter?

Ja, Bård er en fullverdig signeringsløsning som gjør at du kan laste opp hvilket som helst dokument for å få det digitalt signert.

Hvor mange dokumenter eller møter kan jeg signere med Bård?

Du kan signere så mange dokumenter eller referater du ønsker. I standard-abonnementet har vi inkludert 10 signaturer. Dette betyr f.eks. at 2 styremedlemmer kan signere totalt 5 referater.

Ekstra signaturer utover det som er inkludert i pakkene koster 19,- stk. Ved behov for et større volum signeringer tilbyr vi signaturpakker:

50 signaturer pr. år - 59,- /mnd.
100 signaturer pr. år - 79,- /mnd.

Kan vi bruke Bård for gjennomføring av andre møter enn styremøter?

Ja - med Bård kan du enkelt sette opp både agenda, innkalling og referat for mindre formelle møter som f.eks avdelings- eller ledermøter. Bård sørger også for rask og effektiv gjennomføring av både tradisjonell og heldigital generalforsamling eller årsmøte med digital avstemning.

Vi har styremedlemmer fra et annet land. Kan vi fortsatt bruke Bård?

Ja, mange av våre brukere er utenlandske. Bård er oversatt til engelsk, og man kan også signere selv om man ikke har norsk BankID.

Hva skjer med dataene jeg gir til AI-assistenten?

Først og fremst er all data som behandles i Bård kryptert og privat. Se mer om sikkerhet og datalagring i Bård.

Vi bruker ikke dine data til å trene AI-assistenten, og tillater heller ikke noen tredjeparter å bruke dine data for å verken trene sine modeller eller bruke den til noe annet formål. Informasjonen som samles inn i forbindelse med bruk av AI-assistenten vil kun deles med våre partnere med det formål om å levere funksjonaliteten i AI-assistenten.

Hva koster AI-assistenten?

AI-assistenten er inkludert i abonnementene Bård Pro, Bård Active og Bård Premium. Alle brukere i organisasjonen vil få tilgang.

Er det noen begrensninger på hvor mye vi kan bruke AI-assistenten?

Nei, når du kjøper et av abonnementene som inneholder AI-assistenten kan du og resten av organisasjonen bruke den så mye dere ønsker. 😎

Fikk du ikke svar på det du lurte på? Chat med oss eller send en e-post på [email protected].